Golv

Golvet är en viktig del i våra hem. Idag har vi ett brett sortiment som uppfyller de flesta behov.

Vi har laminatgolv, trägolv, plastgolv och våra leverantörer är:
Colorama golv, Golvabia, Arena, Berry Alloc, Tarkett, Armstrong och Forbo.

Laminatgolvet – Alloc, Tarkett, Arena och Coloramas egna är ett mycket slitstarkt, lättskött golv som har en hård yta och finns i flera träslag. Passar till alla rum (ej våtrum). Golven är ett klickgolv.

Trägolvet – Arena, Tarkett, Forbo, Coloramas egna och Berg & Berg är ett klassiskt och vackert parkettgolv med äkta naturmaterial. Finns i flera träslag och passar i alla utrymmen (ej våtrum).

Vinylgolvet – Tarkett, Armstrong, Forbo, Gerfloor, Vinylklick och Linoleum är slitstarka golv som passar i alla rum (även våtrum). Finns i många mönster och kulörer. Lätt att kombinera med färg och tapet.

Linoleumgolvet – Forbo är klassiskt golv i naturmaterial. Passar till alla rum (ej våtrum).

Textilgolv – Golvabia och Kjellbergs, vi har en massa olika sorters heltäckningsmattor, kom in och se & känn!

    

Brett utbud av golv i Växjö

Varmt välkommen till Colorama i Växjö, som du ser ovan har vi ett brett utbud av golv i vår butik i Växjö. Visst brinner vi för boendets alla ytor och golv är inget undantag. Golvet är något vi alltid är i kontakt med och det utgör en stor del av miljöns utseende, det är några av faktorerna som gör att vi brinner för golv. Tack vare vårt breda sortiment av golv så är vi säkra på att vi har något för alla behov.

Varmt välkommen in till vår butik på Smedjegatan 24 i Växjö, vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med ditt nya golv!

Kontakta oss →

Kontakta oss här om ni har några frågor eller funderingar.

Klicka på knappen till höger för att se våra kontaktuppgifter.