Golv

Golven är en viktig del i våra hem. Vi har ett brett sortiment som uppfyller de flesta behov.

Vi har laminatgolv, trägolv, plastgolv, heltäckningsmattor och våra leverantörer är bland annat:
Colorama, Golvabia, Berry Alloc, Tarkett, Wicanders och Forbo.

Laminatgolvet – Alloc, Tarkett och Coloramas egna är alla mycket slitstarka och lättskötta golv som har en hård yta och finns i flera utseenden. Dessa golv passar till alla rum (ej våtrum). Golven är  klickgolv.

Trägolvet – Tarkett, och Coloramas egna är klassiska och vackra parkettgolv i äkta trä. Golven finns i flera träslag och passar i alla utrymmen (ej våtrum).

Vinylgolvet – Tarkett, Wicanders, Forbo, Gerfloor, är slitstarka golv som passar i alla rum. Dessa finns i många mönster och kulörer. Lätt att kombinera med färg och tapet.

Linoleumgolvet – Forbo är klassiskt golv i naturmaterial. Främst så säljs Marmoleum click ruta 30x30cm.

Textilgolv – Golvabia och Kjellbergs, vi har en massa olika sorters heltäckningsmattor. Kom in och se & känn!

    

Brett utbud av golv i Växjö

Varmt välkommen till Colorama i Växjö, som du ser ovan har vi ett brett utbud av golv i vår butik i Växjö. Visst brinner vi för boendets alla ytor och golv är inget undantag. Golvet är något vi alltid är i kontakt med och det utgör en stor del av miljöns utseende, det är några av faktorerna som gör att vi brinner för golv. Tack vare vårt breda sortiment av golv så är vi säkra på att vi har något för alla behov.

Varmt välkommen in till vår butik på Smedjegatan 24 i Växjö, vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med ditt nya golv!

Kontakta oss →

Kontakta oss här om ni har några frågor eller funderingar.

Klicka på knappen till höger för att se våra kontaktuppgifter.